14 mar 2017 20:00

14 mar 2017 20:00

Han blir ny näringslivets nya ordförande

SKÖVDE

David Seivings efterträdare på ordförandeposten hämtas från företagets Asitis AB.

Det är nämligen Ingi Jonasson som är valberedningens förslag till nya ordförande för Näringslivs forum. Han har en bakgrund på Högskolan i Skövde, men är i dag vd på Asitis AB som levererar systemlösningar till företag inom finans och CMS-sektorn.

Näringslivsforum håller sitt årsmöte på Gothia Science park under onsdagen.

Här är valberedningens hela förslag till styrelse:

Ordförande Ingi Jonasson, Asitis AB, nyval

Ledamöter: Peter Persson, Ferrocon AB, Mikael Nykvist, Erlandssons Bygg, Per Stigson, LRF Kommungrupp, Jonna Nyberg, Retorikverkstaden AB, Gustaf Wikblom, Skövde Cityförening 2018, Ulf Ahlén, Ahlén Leadership AB, Christina Helenius, Swedbank 2018, Fredrik Blad, Sigma IT Consulting.

Vissa ledamöter valdes redan förra året.

Det är nämligen Ingi Jonasson som är valberedningens förslag till nya ordförande för Näringslivs forum. Han har en bakgrund på Högskolan i Skövde, men är i dag vd på Asitis AB som levererar systemlösningar till företag inom finans och CMS-sektorn.

Näringslivsforum håller sitt årsmöte på Gothia Science park under onsdagen.

Här är valberedningens hela förslag till styrelse:

Ordförande Ingi Jonasson, Asitis AB, nyval

Ledamöter: Peter Persson, Ferrocon AB, Mikael Nykvist, Erlandssons Bygg, Per Stigson, LRF Kommungrupp, Jonna Nyberg, Retorikverkstaden AB, Gustaf Wikblom, Skövde Cityförening 2018, Ulf Ahlén, Ahlén Leadership AB, Christina Helenius, Swedbank 2018, Fredrik Blad, Sigma IT Consulting.

Vissa ledamöter valdes redan förra året.