19 mar 2017 14:40

19 mar 2017 14:42

Stenkastning mot väktarbil – igen

SÖDRA RYD

En väktarbil har återigen blivit utsatt för stenkastning på Timmervägen i Södra Ryd.

– Det var kanske inte riktigt i samma omfattning, det var någon sten som kastades mot väktarbilen och en person har setts, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid Polismyndigheten Västra Götaland, till SLA.

Larmet om händelsen inkom klockan 00.28 natten mot söndag och väktarbilen hade utsatts för stenkastning på ungefär samma ställe som natten mot lördagen. Då blev en väktarbil attackerad av ett ungdomsgäng på uppemot 15 personer. Det var vid 23-tiden, men innan polisen hann till platsen hade ungdomarna sprungit därifrån.

Händelserna rubriceras som skadegörelse. Väktaren/väktarna ska enligt polisen inte ha skadats i samband med händelserna. Ingen person har heller gripits.

– Jag hoppas och tror att är det någon som sett något därute så hör man av sig så att vi kan jobba vidare med det här och få bukt med stenkastning mot bussar och mot samhällets stöttepelare, säger Christer Fuxborg.

En väktarbil har återigen blivit utsatt för stenkastning på Timmervägen i Södra Ryd.

– Det var kanske inte riktigt i samma omfattning, det var någon sten som kastades mot väktarbilen och en person har setts, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid Polismyndigheten Västra Götaland, till SLA.

Larmet om händelsen inkom klockan 00.28 natten mot söndag och väktarbilen hade utsatts för stenkastning på ungefär samma ställe som natten mot lördagen. Då blev en väktarbil attackerad av ett ungdomsgäng på uppemot 15 personer. Det var vid 23-tiden, men innan polisen hann till platsen hade ungdomarna sprungit därifrån.

Händelserna rubriceras som skadegörelse. Väktaren/väktarna ska enligt polisen inte ha skadats i samband med händelserna. Ingen person har heller gripits.

– Jag hoppas och tror att är det någon som sett något därute så hör man av sig så att vi kan jobba vidare med det här och få bukt med stenkastning mot bussar och mot samhällets stöttepelare, säger Christer Fuxborg.