21 mar 2017 20:13

21 mar 2017 20:13

Power big meet i tv

SKÖVDE: Publikfesten tv-sänds

SVT kommer att direktsända från det stora evenemanget Power big meet i Lidköping i sommar.

Evenemanget Power big meet är en riktig tungviktare när det handlar om fordonsutställningar. I år står Lidköpings kommun som värd för jättesatsningen som lockar bilentusiaster från hela Europa. Huvudsakligen kommer SVT att direktsända från flygfältet vid Hovby, sändningen ska visas i SVT Play. Materialet som filmas ska sedan klippas om till en timmes lång dokumentär med rubriken ”Svenska folkfester”.

Power big meet firar 40 år och är numera landets tredje största turistevenemang med cirka 80 000 besökare.

Evenemanget Power big meet är en riktig tungviktare när det handlar om fordonsutställningar. I år står Lidköpings kommun som värd för jättesatsningen som lockar bilentusiaster från hela Europa. Huvudsakligen kommer SVT att direktsända från flygfältet vid Hovby, sändningen ska visas i SVT Play. Materialet som filmas ska sedan klippas om till en timmes lång dokumentär med rubriken ”Svenska folkfester”.

Power big meet firar 40 år och är numera landets tredje största turistevenemang med cirka 80 000 besökare.