19 maj 2017 15:48

19 maj 2017 15:48

Skövdebo ersätts efter färjeresa

ARN

En Skövdebo krävde Stena Line på ersättning efter en resa i höstas.

Mannen reste Karlskrona-Gdynia tur och retur, men färjetrippen tog betydligt längre tid än beräknat. Att resa mellan städerna tar normalt omkring 10 timmar. Men nu försenades resan med sammanlagt nio timmar, vilket medförde extra kostnader. Stena Line ansåg att förseningarna berodde på dåligt väder. Men allmänna reklamationsnämnden (arn) rekommenderar rederiet att ersätta skövdebon med 1 206 kronor.

Mannen reste Karlskrona-Gdynia tur och retur, men färjetrippen tog betydligt längre tid än beräknat. Att resa mellan städerna tar normalt omkring 10 timmar. Men nu försenades resan med sammanlagt nio timmar, vilket medförde extra kostnader. Stena Line ansåg att förseningarna berodde på dåligt väder. Men allmänna reklamationsnämnden (arn) rekommenderar rederiet att ersätta skövdebon med 1 206 kronor.