16 jun 2017 15:37

16 jun 2017 15:37

Glada studenter i kortege

SKÖVDE: Musik, sång och jubel

Musik, visselpipor, sång och jubel bjöd studenterna på i sin kortege genom Skövde. Vägen kantades av mycket publik.

När studenterna sprungit ut från sina respektive avslutningar samlades de vid Arena Skövde för att i ekipage ge sig ut på stan i en kortege och visa sin glädje. Det var musik, visselpipor, jubel och skratt.

Trottoarerna längs rutten kantades av människor i alla åldrar som ville ta del av festligheten och kanske spana in just sin student. Som vanligt var uppfinningsrikedomen stor när det gällde texter på fordonen. En del var väldigt interna, somliga drev med lärarkåren, många med sig själva, och en klass hade budskapet ”Här skulle det stå något men någon kan bli kränkt”.

När studenterna sprungit ut från sina respektive avslutningar samlades de vid Arena Skövde för att i ekipage ge sig ut på stan i en kortege och visa sin glädje. Det var musik, visselpipor, jubel och skratt.

Trottoarerna längs rutten kantades av människor i alla åldrar som ville ta del av festligheten och kanske spana in just sin student. Som vanligt var uppfinningsrikedomen stor när det gällde texter på fordonen. En del var väldigt interna, somliga drev med lärarkåren, många med sig själva, och en klass hade budskapet ”Här skulle det stå något men någon kan bli kränkt”.