16 jun 2017 14:50

16 jun 2017 15:48

Glada studenter Praktiska gymnasiet

STUDENT: Praktiska gymnasiet

Anhöriga med skyltar av alla olika slag tog emot studenterna på Praktiska gymnasiet när de sprang ut och lämnade skolan bakom sig.

Det var spänd förväntan i luften när det närmade sig utspring för eleverna i årskurs 3 på praktiska gymnasiet. Undantaget några få regndroppar var det uppehåll när det var dags att möta friheten på trappan till gymnasiet.

Tutor, konfetti och dunkande musik satte extra festlig prägel på tillställningen när klasserna sprang ut.

En av alla studenter på Praktiska gymnasiet var Rebecca Arntzen som har gått på vård och omsorg och nu är klar. Hon hade en trevlig student och njöt av uppvaktningarna på skolgården. Bland många gratulanter fanns hennes faddrar Malin Ertsaas och Folke Hjertman.

Det var spänd förväntan i luften när det närmade sig utspring för eleverna i årskurs 3 på praktiska gymnasiet. Undantaget några få regndroppar var det uppehåll när det var dags att möta friheten på trappan till gymnasiet.

Tutor, konfetti och dunkande musik satte extra festlig prägel på tillställningen när klasserna sprang ut.

En av alla studenter på Praktiska gymnasiet var Rebecca Arntzen som har gått på vård och omsorg och nu är klar. Hon hade en trevlig student och njöt av uppvaktningarna på skolgården. Bland många gratulanter fanns hennes faddrar Malin Ertsaas och Folke Hjertman.