10 aug 2017 09:42

10 aug 2017 09:43

"Halv åtta hos mig" kommer till Skövde

TV

Matprogrammet ”Halv åtta hos mig” kommer till Skövde och man söker nu deltagare.

”Det har blivit dags för matlagningsentusiasterna från Skövde att få visa framfötterna. I september kommer två personer som arbetar med programmet att åka runt för att träffa Skövdes förhoppningsvis mest härliga matlagare. Av dem väljs sedan fyra personer ut som kommer med i programmet med inspelning i oktober 2017”, skriver Next Skövde i ett pressmeddelande.

Alla som fyllt 18 år kan söka till programmet och det enda kravet är att man inte tidigare arbetat professionellt som kock eller har kockutbildning.

”Det har blivit dags för matlagningsentusiasterna från Skövde att få visa framfötterna. I september kommer två personer som arbetar med programmet att åka runt för att träffa Skövdes förhoppningsvis mest härliga matlagare. Av dem väljs sedan fyra personer ut som kommer med i programmet med inspelning i oktober 2017”, skriver Next Skövde i ett pressmeddelande.

Alla som fyllt 18 år kan söka till programmet och det enda kravet är att man inte tidigare arbetat professionellt som kock eller har kockutbildning.