11 aug 2017 16:03

14 aug 2017 14:13

Bilar, bilar vart man vänder sig

KARLSBORG/FORSVIK: Hektisk dag för alla motorintresserade...

... blir det i Karlsborg och Forsvik den här helgen. På fästningen är det British Motor Meet lördag, och samtidigt anordnas Fordon & Fika i Forsvik. Den motorintresserade lär inte få en lugn stund.

På Fordon & Fika följer programmet det redan inarbetade konceptet med utställning av veteranfordon av mångahanda slag, loppmarknad, levande musik och fika.

Tidaholmsbandet Yellow Cats underhåller och det utlovas full fart i verkstäderna. Arrangörerna har dessutom valt att uppmärksamma att mopeden fyller 60 år i år och utlovar därför en särskild moppeparkering och utdelning av pris till det tveklöst finaste exemplaret.

All things British

Utställningen British Motor Meet har tidigare arrangerats i Hjo, men för andra året i rad håller evenemanget nu till på fästningsområdet i Karlsborg. Kända brittiska klassiker som Austin A30, Rover 100 P4 1962 och Humber Sceptre Mk 1 1964 kommer att rulla in på området, liksom många, många fler.

Även vid det här evenemanget blir det musik. Det svenska bandet Liverpool spelar Beatleslåtar och det blir modeuppvisning av retrokläder. Den som kommer tidsenligt klädd har dessutom chansen att kamma hem ett pris.

 

 

På Fordon & Fika följer programmet det redan inarbetade konceptet med utställning av veteranfordon av mångahanda slag, loppmarknad, levande musik och fika.

Tidaholmsbandet Yellow Cats underhåller och det utlovas full fart i verkstäderna. Arrangörerna har dessutom valt att uppmärksamma att mopeden fyller 60 år i år och utlovar därför en särskild moppeparkering och utdelning av pris till det tveklöst finaste exemplaret.

All things British

Utställningen British Motor Meet har tidigare arrangerats i Hjo, men för andra året i rad håller evenemanget nu till på fästningsområdet i Karlsborg. Kända brittiska klassiker som Austin A30, Rover 100 P4 1962 och Humber Sceptre Mk 1 1964 kommer att rulla in på området, liksom många, många fler.

Även vid det här evenemanget blir det musik. Det svenska bandet Liverpool spelar Beatleslåtar och det blir modeuppvisning av retrokläder. Den som kommer tidsenligt klädd har dessutom chansen att kamma hem ett pris.

 

 

  • Malin Bring