29 sep 2017 13:41

29 sep 2017 13:41

Rätt dag för film om Electric Banana Band

FILM: Visas i Skövde den 22 oktober

I torsdagens SLA smög det sig in ett fel i artikeln om filmen om Electric Banana Band. Rätt datum för när konsertfilmen visas på Odeon i Skövde är den 22 oktober, inget annat.

Med premiär lördagen den 30 september kommer den nygjorda konsertfilmen med Electric Banana Band att visas på biografer runt om i landet, på Folkets Hus och Parkers biografer. I Skövde visas filmen söndagen den 22 oktober på Odeon i Kulturhuset Skövde.

På bandets hemsida uppmanas publiken att ta närmaste lian och komma och digga det djuriskt coola bandet förstärkta av Eskilstuna Symfoniorkester. I konsertfilmen blandas klassiska hits tillsammans med både nygjorda och äldre sketcher.

Med premiär lördagen den 30 september kommer den nygjorda konsertfilmen med Electric Banana Band att visas på biografer runt om i landet, på Folkets Hus och Parkers biografer. I Skövde visas filmen söndagen den 22 oktober på Odeon i Kulturhuset Skövde.

På bandets hemsida uppmanas publiken att ta närmaste lian och komma och digga det djuriskt coola bandet förstärkta av Eskilstuna Symfoniorkester. I konsertfilmen blandas klassiska hits tillsammans med både nygjorda och äldre sketcher.

  • Anna Leijon