13 nov 2017 09:31

13 nov 2017 09:31

Hon blir ny chef i kommunen

SKÖVDE

Caroline Hagström har fått tjänsten som chef för sektor samhällsbyggnad i Skövde kommun. Hon tillträder i februari.

Hon har en lång bakgrund inom samhällsbyggnadsfrågor i offentlig verksamhet och kommer senast från Alingsås kommun.

– Det ska bli fantastiskt roligt att arbeta med Skövdes utveckling, bygga vidare på de kvaliteter som finns i kommunen och ta sikte på framtidens möjligheter, tillsammans med medarbetarna, säger Caroline Hagström, i ett pressmeddelande.

– Skövde växer och utvecklas i en snabb takt och samhällsbyggnadsfrågorna finns högt på vår agenda. Jag är väldigt glad att kunna anställa Caroline med ansvar att driva de frågorna och fortsätta det utvecklingsarbete som pågår i sektorn, säger Tomas Fellbrandt, kommundirektör.

Hon har en lång bakgrund inom samhällsbyggnadsfrågor i offentlig verksamhet och kommer senast från Alingsås kommun.

– Det ska bli fantastiskt roligt att arbeta med Skövdes utveckling, bygga vidare på de kvaliteter som finns i kommunen och ta sikte på framtidens möjligheter, tillsammans med medarbetarna, säger Caroline Hagström, i ett pressmeddelande.

– Skövde växer och utvecklas i en snabb takt och samhällsbyggnadsfrågorna finns högt på vår agenda. Jag är väldigt glad att kunna anställa Caroline med ansvar att driva de frågorna och fortsätta det utvecklingsarbete som pågår i sektorn, säger Tomas Fellbrandt, kommundirektör.