14 nov 2017 16:51

14 nov 2017 16:51

Skövdeföretag ställer ut gemensamt på Elmia-mässa

NÄRINGSLIV: Made in Skövde på Elmia Subcontractor

Åtta företag från Skövde ställer ut i en gemensam monter kallad ”made in Skövde” vid Elmia Subcontractor i Jönköping den här veckan.

Det är åttonde året i rad som ett antal företag från Skövde gemensamt ställer ut under namnet ”made in Skövde” vid mässan Elmia Subcontractor.

– De företag som tillverkar saker har ofta mycket gemensamt. Några exempel är kunder, kvalitetskrav, leveranser, material, maskiner och kompetenser. Det är därför vi skapat ett nätverk under namnet made in Skövde som nu ställer ut på mässan, säger Christian Johansson vid Skövde kommuns näringslivsenhet i ett pressmeddelande.

I år deltar följande företag från made in Skövde: Nystedts smides- och mekaniska verkstad AB, Ferrocon, ToWe Elektronik AB, SMK AB, Skövde Gravyr AB, Götlunda Teknik AB, Jonssons Mekaniska AB. Furhoffs Rostfria ställer ut i en egen monter.

– Det har visat sig vara lyckat att kunna erbjuda flera olika verksamhetsområden i en och samma monter. Ibland kan det sluta med att en gemensam offert tas fram. Här kan vi tillsammans hjälpas åt att knyta kontakter och hitta nya kunder, fortsätter han.

Det är åttonde året i rad som ett antal företag från Skövde gemensamt ställer ut under namnet ”made in Skövde” vid mässan Elmia Subcontractor.

– De företag som tillverkar saker har ofta mycket gemensamt. Några exempel är kunder, kvalitetskrav, leveranser, material, maskiner och kompetenser. Det är därför vi skapat ett nätverk under namnet made in Skövde som nu ställer ut på mässan, säger Christian Johansson vid Skövde kommuns näringslivsenhet i ett pressmeddelande.

I år deltar följande företag från made in Skövde: Nystedts smides- och mekaniska verkstad AB, Ferrocon, ToWe Elektronik AB, SMK AB, Skövde Gravyr AB, Götlunda Teknik AB, Jonssons Mekaniska AB. Furhoffs Rostfria ställer ut i en egen monter.

– Det har visat sig vara lyckat att kunna erbjuda flera olika verksamhetsområden i en och samma monter. Ibland kan det sluta med att en gemensam offert tas fram. Här kan vi tillsammans hjälpas åt att knyta kontakter och hitta nya kunder, fortsätter han.