12 jan 2018 10:06

12 jan 2018 10:06

Skövdebostäder har chans till tre priser

SKÖVDE: Bostäder

Skövdebostäder har, som enda bostadsbolag i Sverige, nominerats till tre Kundkristaller tre år i rad. Det handlar om Sveriges bästa hyresvärdar.

– Att för tredje året i rad nomineras till tre Kundkristaller är fantastiskt roligt och jag kan bara ge en eloge till vår engagerade personal som varje dag gör sitt yttersta för våra hyresgäster, säger Dan Sandén, vd på Skövdebostäder i ett pressmeddelande.

De tre kategorierna är högsta serviceindex, högsta produktindex och högsta profil. Serviceindex mäter hur hyresgästerna upplever service, produktindex visar hur nöjda hyresgästerna är med sin bostad och sitt område och profilen är ett mått på varumärkets styrka.

Bostadsbolaget vann både 2016 och 2017 priser för att de har Sveriges nöjdaste hyresgäster

– Det ska bli spännande att se hur långt årets resultat räcker. Att vara nominerade i alla tre kategorier igen är unikt. Men vi lutar oss inte tillbaka, nu börjar arbetet för att kunna säga för fjärde året i rad nästa gång.

Utmärkelserna delas ut under en gala på Berns den 8 februari.

– Att för tredje året i rad nomineras till tre Kundkristaller är fantastiskt roligt och jag kan bara ge en eloge till vår engagerade personal som varje dag gör sitt yttersta för våra hyresgäster, säger Dan Sandén, vd på Skövdebostäder i ett pressmeddelande.

De tre kategorierna är högsta serviceindex, högsta produktindex och högsta profil. Serviceindex mäter hur hyresgästerna upplever service, produktindex visar hur nöjda hyresgästerna är med sin bostad och sitt område och profilen är ett mått på varumärkets styrka.

Bostadsbolaget vann både 2016 och 2017 priser för att de har Sveriges nöjdaste hyresgäster

– Det ska bli spännande att se hur långt årets resultat räcker. Att vara nominerade i alla tre kategorier igen är unikt. Men vi lutar oss inte tillbaka, nu börjar arbetet för att kunna säga för fjärde året i rad nästa gång.

Utmärkelserna delas ut under en gala på Berns den 8 februari.

  • Anneli Malm