10 feb 2018 18:20

10 feb 2018 18:24

Visade brudklänningar på bröllopsmässa

SKÖVDE: Bröllopsmässa på Knistad

Den kände designern Lars Wallin och modevisning var några av Fest- och bröllopsmässans dragplåster. Många bröllops- och modeintresserade sökte sig till Knistad för att se vad utställarna hade att erbjuda.

Lars Wallin är känd för de flesta med modeintresse. Hans kreationer har synts både i melodifestivalsammanhang och vid Nobelfestligheterna, kronprinsessan Victoria är en av hans kunder.

Vid lördagens fest- och bröllopsmässa på Knistad presenterade han även sin smyckeskollektion.

– Frisyr, klänning och smycken ska bilda en enhet som hänger ihop, säger han. Det kan vara svårt att välja rätt brudklänning, men ett tips är att tänka på vilken karaktär man är. Är jag till exempel sportig eller mer klassisk. Som material i en klänning är siden det allra bästa, det har många fina kvaliteter och en fin lyster.

Närmast är det Melodifestivalen och artisten Jessica Anderssons kreation som gäller.

– Vi ska träffas på måndag för att slutprova hennes klänning.

Skövde ligger Lars Wallin varmt om hjärtat, berättar han.

– Min mamma är här ifrån och jag hälsade ofta på mormor så länge hon var i livet.

Edit Garö och Daniel Ljung var ett par som strosade runt hos de olika utställarna för att samla idéer inför sitt bröllop. Hos Kavat eventbyrå fick de tips av Maria Hillerström som är utbildad bröllopskoordinator.

– Jag hjälper till med allt ifrån inbjudningskort till att duka upp l festlokalen, eller att vara på plats och se till att allt flyter på under bröllopsdagen.

Det blivande brudparet har redan börjat planera inför sitt bröllop i augusti.

– Vi ska gifta oss i Eggby kyrka, vi var där i somras och den ligger fint samt att det är nära till bygdegården där vi ska ha festen sen. Vi har även tittat på bröllopstårtor på mässan och så ringar förstås, det är viktigt. Jag ser mig lite som en projektledare, säger Edit Garö.

Lars Wallin är känd för de flesta med modeintresse. Hans kreationer har synts både i melodifestivalsammanhang och vid Nobelfestligheterna, kronprinsessan Victoria är en av hans kunder.

Vid lördagens fest- och bröllopsmässa på Knistad presenterade han även sin smyckeskollektion.

– Frisyr, klänning och smycken ska bilda en enhet som hänger ihop, säger han. Det kan vara svårt att välja rätt brudklänning, men ett tips är att tänka på vilken karaktär man är. Är jag till exempel sportig eller mer klassisk. Som material i en klänning är siden det allra bästa, det har många fina kvaliteter och en fin lyster.

Närmast är det Melodifestivalen och artisten Jessica Anderssons kreation som gäller.

– Vi ska träffas på måndag för att slutprova hennes klänning.

Skövde ligger Lars Wallin varmt om hjärtat, berättar han.

– Min mamma är här ifrån och jag hälsade ofta på mormor så länge hon var i livet.

Edit Garö och Daniel Ljung var ett par som strosade runt hos de olika utställarna för att samla idéer inför sitt bröllop. Hos Kavat eventbyrå fick de tips av Maria Hillerström som är utbildad bröllopskoordinator.

– Jag hjälper till med allt ifrån inbjudningskort till att duka upp l festlokalen, eller att vara på plats och se till att allt flyter på under bröllopsdagen.

Det blivande brudparet har redan börjat planera inför sitt bröllop i augusti.

– Vi ska gifta oss i Eggby kyrka, vi var där i somras och den ligger fint samt att det är nära till bygdegården där vi ska ha festen sen. Vi har även tittat på bröllopstårtor på mässan och så ringar förstås, det är viktigt. Jag ser mig lite som en projektledare, säger Edit Garö.