16 apr 2018 14:47

16 apr 2018 14:47

Föredrag om Leif GW Persson

SKÖVDE

Den 24 april kommer författaren och journalisten Lars Ragnar Forssberg till Skövde Kulturhus.

Under kvällen ska han berätta om boken om Leif GW Persson, ”Fenomenet GW”, som kom ut under förra året. Det är nu tredje gången gillt för föreläsningen som arrangören, Skövde humanistiska förening, tvingats ställa in tidigare. I boken försöker Lars Ragnar Forsberg förstå människan bakom tv-program, böcker och media, men framför allt ge en bild av hur Leif GW Persson blev den ikon han är i dag. Författaren säger att det inte är en biografi utan en berättelse om en människa utan motstycke i offentligheten.

Under kvällen ska han berätta om boken om Leif GW Persson, ”Fenomenet GW”, som kom ut under förra året. Det är nu tredje gången gillt för föreläsningen som arrangören, Skövde humanistiska förening, tvingats ställa in tidigare. I boken försöker Lars Ragnar Forsberg förstå människan bakom tv-program, böcker och media, men framför allt ge en bild av hur Leif GW Persson blev den ikon han är i dag. Författaren säger att det inte är en biografi utan en berättelse om en människa utan motstycke i offentligheten.