17 maj 2018 16:05

17 maj 2018 16:05

Prisade för examensarbete och produktionsteknik

SKÖVDE: Produktionstekniska dagen

Linus Nordström och Kimmy Enarsson heter mottagarna av årets pris för bästa examensarbete inom produktionsteknik. Priset delades ut av Högskolan och IDC i samband med Produktionstekniska dagen på Assar. Till bästa produktionstekniker utsågs Alexander Blomqvist.

Under Produktionstekniska dagen på Assar delades priser ut för 2018 års examensarbete inom produktionsteknik, samt till årets produktionstekniker. Rektor Lars Niklasson vid Högskolan i Skövde och Thomas Nilsson, vd IDC räckte över diplom och prispengar. Summan var 10 000 kronor per priskategori.

Kimmy Enarsson och Linus Nordström, som får dela på prispotten, har utbildat sig vid produktionsingenjörsprogrammet vid högskolan. Nu arbetar de vid Volvo respektive Jernhusen. Deras gemensamma arbete heter Virtuell driftsättning, genomförande av virtuellt acceptanstest.

Alexander Blomqvist från Mariestadsföretaget Part Precision fick ta emot sitt pris som 2018 års produktionstekniker med projektet om längdsvarvning.

Under Produktionstekniska dagen på Assar delades priser ut för 2018 års examensarbete inom produktionsteknik, samt till årets produktionstekniker. Rektor Lars Niklasson vid Högskolan i Skövde och Thomas Nilsson, vd IDC räckte över diplom och prispengar. Summan var 10 000 kronor per priskategori.

Kimmy Enarsson och Linus Nordström, som får dela på prispotten, har utbildat sig vid produktionsingenjörsprogrammet vid högskolan. Nu arbetar de vid Volvo respektive Jernhusen. Deras gemensamma arbete heter Virtuell driftsättning, genomförande av virtuellt acceptanstest.

Alexander Blomqvist från Mariestadsföretaget Part Precision fick ta emot sitt pris som 2018 års produktionstekniker med projektet om längdsvarvning.