09 jul 2018 16:08

09 jul 2018 16:08

Medborgarförslag om en digital skärm vid Boulogner

SKÖVDE: Boulognerbadet

Skövde kommun har fått in ett medborgarförslag om badplatsen i Boulogner. Förslagsställaren vill ha en digital skärm som visar badtemperatur uppsatt.

Det fina sommarvädret gör att många badsugna lockas till att ta ett dopp i Boulognersjön. Nu har en av badgästerna skrivit ett medborgarförslag till Skövde kommun som lanserar idén om en digital informationsskylt. Förslaget går ut på att en digital skärm monteras på taket till badplatsen toalett. Där ska man kunna avläsa lufttemperatur och vattentemperaturen.

En klocka står också på önskelistan. Har man en tid att passa är det bra att kunna se klockan medan man badar, skriver personen. Vidare skriver hen att det ofta blir diskussion med andra badgäster om hur varmt det är i vattnet. Bakom förslaget står också flera personer som förslagsställaren pratat med vid badsjön.

Det fina sommarvädret gör att många badsugna lockas till att ta ett dopp i Boulognersjön. Nu har en av badgästerna skrivit ett medborgarförslag till Skövde kommun som lanserar idén om en digital informationsskylt. Förslaget går ut på att en digital skärm monteras på taket till badplatsen toalett. Där ska man kunna avläsa lufttemperatur och vattentemperaturen.

En klocka står också på önskelistan. Har man en tid att passa är det bra att kunna se klockan medan man badar, skriver personen. Vidare skriver hen att det ofta blir diskussion med andra badgäster om hur varmt det är i vattnet. Bakom förslaget står också flera personer som förslagsställaren pratat med vid badsjön.