05 nov 2013 17:28

23 jan 2015 15:25

Ulvåker letar ny tränare

FOTBOLL: Niclas Krantz slutar på grund av tidsbrist

Niclas Krantz förde upp Ulvåker till division 4 och den här säsongen snubblade laget på mållinjen när de rödsvarta föll i kvalet till division 3. Men nu väljer han att inte fortsätta på grund av att tiden inte räcker till.
– Det stämmer och det är väldigt ovisst kring tränarfrågan nu. Vi har några krokar ute men inget konkret, säger Ulvåkers sportchef Joakim Lund.

Ulvåker söker efter en ny tränare och hoppas nå en lösning innan transferfönstret öppnar den 15 november.

– Niclas Krantz kommer inte att fortsätta som tränare. Han slutar av familjeskäl eftersom han inte har tid men han kommer vara kvar i föreningen i någon roll. Tanken är att han ska ha någon roll i sportgruppen, säger Ulvåkers sportchef Joakim Lund.

Det är nu osäkert vem som tar över huvudansvaret för A-laget. Den spelande assisterande tränare Jonathan Guggenheim har heller inte gjort klart med någon fortsättning.

– I dagsläget är inget hugget i sten när det gäller tränarbiten. Vi har fört samtal med Guggenheim men vi vet inte hur det blir. Allt är ovisst. Vi jobbar på en lösning som kan vara både extern och intern.

När det gäller spelartruppen ser det bra ut även om spelare uppvaktas av andra klubbar.

– Vi har fått positiv respons från flera som vill fortsätta. Vi har haft en bra säsong och det var bara en dålig match i kvalet som skiljde från avancemang. Nu får vi hitta en ny tränare och jobba mot det långsiktiga målet som är att gå upp i trean och sedan ska vi även krydda med några nyförvärv, resonerar Lund.

Ulvåker söker efter en ny tränare och hoppas nå en lösning innan transferfönstret öppnar den 15 november.

– Niclas Krantz kommer inte att fortsätta som tränare. Han slutar av familjeskäl eftersom han inte har tid men han kommer vara kvar i föreningen i någon roll. Tanken är att han ska ha någon roll i sportgruppen, säger Ulvåkers sportchef Joakim Lund.

Det är nu osäkert vem som tar över huvudansvaret för A-laget. Den spelande assisterande tränare Jonathan Guggenheim har heller inte gjort klart med någon fortsättning.

– I dagsläget är inget hugget i sten när det gäller tränarbiten. Vi har fört samtal med Guggenheim men vi vet inte hur det blir. Allt är ovisst. Vi jobbar på en lösning som kan vara både extern och intern.

När det gäller spelartruppen ser det bra ut även om spelare uppvaktas av andra klubbar.

– Vi har fått positiv respons från flera som vill fortsätta. Vi har haft en bra säsong och det var bara en dålig match i kvalet som skiljde från avancemang. Nu får vi hitta en ny tränare och jobba mot det långsiktiga målet som är att gå upp i trean och sedan ska vi även krydda med några nyförvärv, resonerar Lund.