06 nov 2013 18:47

23 jan 2015 15:34

Tung förlust för SIK

Raset i tredje fällde SIK. Gästerna Västervik vann till slut med 6-2.

Hemmalaget orkade aldrig resa sig efter gästernas målexplosion i början av tredje perioden och var aldrig nära någon upphämtning. Kvitteringsjakten inför den sista perioden kom av sig helt och istället kunde Västervik mer eller mindre bara spela av resten av matchen. Tung förlust för SIK.

Period 3

Slut: Skövde IK förlorar matchen med 2-6.

4 min: Skövde IK jagade en kvittering och hade fina möjligheter efter ett tidigt powerplay men pucken ville inte in. Istället svarade hemmalaget för en ny bjudning och vips var det 2-4 som även blev 2-5. Ridå ner, eller? Fredrik Ljunggren försökte väcka sitt lag med en timeout men den blev verkningslös. 2-6 och matchen är körd efter bara 4.44 av sista perioden. En del folk börjar gå hem redan nu.

Period 2

Periodpaus: Västervik leder efter två spelade perioder trots ett stort spelövertag för SIK i mittenperioden. Gästerna utnyttjade ett individuellt misstag i hemmalaget och tog ledningen efter tolv minuter. Matchen är inte avgjord på långa vägar men SIK har uppförsbacke inför sista 20 minuterna.

8 min: Skövde IK återtog ledningen och tog över spelet. Tidigt mål i powerplay där SIK var hypereffektivt. Kvittering till 2-2 som kom från ingenstans av gästerna efter åtta minuter.

Period 1

Periodpaus: Oavgjort efter första 20 minuterna efter två sena mål. SIK tog ledningen men Västervik replikerade snabbt. SIK ska vara glada över 1-1. Alexander Jirhage har spelat bra mellan stolparna.

8 min: Chanser åt båda håll men inga mål. Ingen Markus Molin med i hemmalaget, klev av under gårdagens träning och spelar inte. Fredrik Söder har gått in som center mellan Carl-Johan Sjögren och Oskar Back.

Inför

Tio minuter till nedsläpp i Billingehov: Vi väntar på att de båda lagen ska äntra isen. Viktig match mellan Skövde IK och Västervik. Kan SIK dryga ut avståndet till Västervik nedanför strecket som berättigar spel i allettan efter nyår?

Hemmalaget orkade aldrig resa sig efter gästernas målexplosion i början av tredje perioden och var aldrig nära någon upphämtning. Kvitteringsjakten inför den sista perioden kom av sig helt och istället kunde Västervik mer eller mindre bara spela av resten av matchen. Tung förlust för SIK.

Period 3

Slut: Skövde IK förlorar matchen med 2-6.

4 min: Skövde IK jagade en kvittering och hade fina möjligheter efter ett tidigt powerplay men pucken ville inte in. Istället svarade hemmalaget för en ny bjudning och vips var det 2-4 som även blev 2-5. Ridå ner, eller? Fredrik Ljunggren försökte väcka sitt lag med en timeout men den blev verkningslös. 2-6 och matchen är körd efter bara 4.44 av sista perioden. En del folk börjar gå hem redan nu.

Period 2

Periodpaus: Västervik leder efter två spelade perioder trots ett stort spelövertag för SIK i mittenperioden. Gästerna utnyttjade ett individuellt misstag i hemmalaget och tog ledningen efter tolv minuter. Matchen är inte avgjord på långa vägar men SIK har uppförsbacke inför sista 20 minuterna.

8 min: Skövde IK återtog ledningen och tog över spelet. Tidigt mål i powerplay där SIK var hypereffektivt. Kvittering till 2-2 som kom från ingenstans av gästerna efter åtta minuter.

Period 1

Periodpaus: Oavgjort efter första 20 minuterna efter två sena mål. SIK tog ledningen men Västervik replikerade snabbt. SIK ska vara glada över 1-1. Alexander Jirhage har spelat bra mellan stolparna.

8 min: Chanser åt båda håll men inga mål. Ingen Markus Molin med i hemmalaget, klev av under gårdagens träning och spelar inte. Fredrik Söder har gått in som center mellan Carl-Johan Sjögren och Oskar Back.

Inför

Tio minuter till nedsläpp i Billingehov: Vi väntar på att de båda lagen ska äntra isen. Viktig match mellan Skövde IK och Västervik. Kan SIK dryga ut avståndet till Västervik nedanför strecket som berättigar spel i allettan efter nyår?