16 nov 2013 10:00

23 jan 2015 15:25

Skövde HF vann mot Västeråsirsta

Skövde HF gjorde en bra insats när Västeråsirsta besegrades med klara siffror damernas elitserie, 25–14. Vinsten grundlades i första halvlek och det stod 15–5 efter halva speltiden. Mycket bra försvarsspel öppnade för snabba omställningar som gjorde att SHF sprang ifrån sina motståndare. Andra halvlek var mer avvaktande, men hemmalaget var numret större spelmässigt.

Skövde HF gjorde en bra insats när Västeråsirsta besegrades med klara siffror damernas elitserie, 25–14. Vinsten grundlades i första halvlek och det stod 15–5 efter halva speltiden. Mycket bra försvarsspel öppnade för snabba omställningar som gjorde att SHF sprang ifrån sina motståndare. Andra halvlek var mer avvaktande, men hemmalaget var numret större spelmässigt.