18 nov 2013 16:00

23 jan 2015 15:25

Svag andra sänkte IFK

IFK Skövde räckte inte till hemma mot topplaget Alingsås. IFK gjorde en fin första halvlek där framför allt Linus Lake med sina sju mål låg bakom mycket framåt, och samtidigt spelade Robert Lechte bra i målet.

I andra var det jämnt fram till sista kvarten då IFK inte gjorde mål på drygt elva minuter och förlorade slutkvarten med 2-10. Där ryckte Alingsås åt sig en fyramålsledning och höll sedan i övertaget matchen ut. Återigen en tung svacka som den här aftonen kostade två poäng mot ett, sett genom hela matchen, jämnbra Alingsås.

IFK Skövde räckte inte till hemma mot topplaget Alingsås. IFK gjorde en fin första halvlek där framför allt Linus Lake med sina sju mål låg bakom mycket framåt, och samtidigt spelade Robert Lechte bra i målet.

I andra var det jämnt fram till sista kvarten då IFK inte gjorde mål på drygt elva minuter och förlorade slutkvarten med 2-10. Där ryckte Alingsås åt sig en fyramålsledning och höll sedan i övertaget matchen ut. Återigen en tung svacka som den här aftonen kostade två poäng mot ett, sett genom hela matchen, jämnbra Alingsås.