03 dec 2013 12:55

23 jan 2015 15:25

Skövde IK förstärker på målvaktssidan

Med bara tre omgångar kvar av grundserien väljer Skövde IK att låna in en ny målvakt.

Skövde IK har redan två målvakter med kontrakt i truppen, Alexander Jirhage och Marcus Melin, men har alltså bestämt sig för att stärka upp målvaktssidan ytterligare i kampen om den fjärde och sista platsen som berättigar spel i allettan efter nyår.

Det handlar om 24-årige Johannes Jönsson från elitserielaget Örebro HK. Jönsson är Örebros spelare men han har varit utlånad till Almtuna under den större delen av säsongen.

– Överenskommelsen med Örebro HK bygger på att Johannes Jönsson ska vara disponibel för spel med Skövde IK under de återstående matcherna av grundserien, skriver Skövde IK:s sportchef Hans Ljunggren i ett pressmeddelande.

Skövde IK och Västervik gör upp om den sista platsen till allettan och SIK är tre poäng före i tabellen med tre matcher kvar att spela.

Med bara tre omgångar kvar av grundserien väljer Skövde IK att låna in en ny målvakt.

Skövde IK har redan två målvakter med kontrakt i truppen, Alexander Jirhage och Marcus Melin, men har alltså bestämt sig för att stärka upp målvaktssidan ytterligare i kampen om den fjärde och sista platsen som berättigar spel i allettan efter nyår.

Det handlar om 24-årige Johannes Jönsson från elitserielaget Örebro HK. Jönsson är Örebros spelare men han har varit utlånad till Almtuna under den större delen av säsongen.

– Överenskommelsen med Örebro HK bygger på att Johannes Jönsson ska vara disponibel för spel med Skövde IK under de återstående matcherna av grundserien, skriver Skövde IK:s sportchef Hans Ljunggren i ett pressmeddelande.

Skövde IK och Västervik gör upp om den sista platsen till allettan och SIK är tre poäng före i tabellen med tre matcher kvar att spela.