05 dec 2013 21:55

23 jan 2015 15:35

Ny svensk seger mot Slovakien

I tisdags besegrade Sverige Slovakien i Arena Skövde med klara siffror. När lagen möttes i går i Jönköping blev det en ny klar triumf.

Matchen vanns med 35–25 (20-16). Väldigt lika siffror som i Skövde där det blev 35–26.

Precis som i Arena Skövde var de svenska tjejerna bättre än sina slovakiska motståndarna och matchen vanns relativt enkelt.

Det svenska landslaget som har bott i Skövde sedan i måndags avslutar i dag sitt läger som började med träning i Göteborg innan laget åkte till Tyskland och föll knappt två gånger. Detta följdes upp med två klara segrar mot Slovakien. Inte helt oväntat, men säkert väldigt skönt för förbundskapten Torbjörn Klingvall och tjejerna.

Sveriges mål: Jenny Alm 9 (4 straffar), Ida Odén 6 (1), Linnea Torstenson 5 (1), Nathalie Hagman 5, Jamina Roberts 3, Louise Sand 2, Anna-Maria Johansson 2, Frida Tegstedt 1, Edijana Dafe 1 och Ulrika Ågren 1.

I tisdags besegrade Sverige Slovakien i Arena Skövde med klara siffror. När lagen möttes i går i Jönköping blev det en ny klar triumf.

Matchen vanns med 35–25 (20-16). Väldigt lika siffror som i Skövde där det blev 35–26.

Precis som i Arena Skövde var de svenska tjejerna bättre än sina slovakiska motståndarna och matchen vanns relativt enkelt.

Det svenska landslaget som har bott i Skövde sedan i måndags avslutar i dag sitt läger som började med träning i Göteborg innan laget åkte till Tyskland och föll knappt två gånger. Detta följdes upp med två klara segrar mot Slovakien. Inte helt oväntat, men säkert väldigt skönt för förbundskapten Torbjörn Klingvall och tjejerna.

Sveriges mål: Jenny Alm 9 (4 straffar), Ida Odén 6 (1), Linnea Torstenson 5 (1), Nathalie Hagman 5, Jamina Roberts 3, Louise Sand 2, Anna-Maria Johansson 2, Frida Tegstedt 1, Edijana Dafe 1 och Ulrika Ågren 1.