11 dec 2013 18:39

23 jan 2015 15:36

Ulvåkers första nyförvärv

Ulvåkers IF har gjort klart med säsongens första nyförvärv. Under tisdagskvällens skrev division 4-klubben kontrakt med anfallaren Daniel Larsson från Mariestads BK. Larsson är en offensive kraft och måltjuv som pangade in 14 mål i årets division 5 med Mariestads BK, i ett lag som huserade i de nedre regionerna i sin serie.

– Daniel är stor och stark och har ett bra löd i dojan och har sett vass ut på träning så Ulvåkers IF hoppas att 2013 års målfarlighet står sig även inför kommande säsong, skriver klubben på sin hemsida.

Ulvåkers IF har gjort klart med säsongens första nyförvärv. Under tisdagskvällens skrev division 4-klubben kontrakt med anfallaren Daniel Larsson från Mariestads BK. Larsson är en offensive kraft och måltjuv som pangade in 14 mål i årets division 5 med Mariestads BK, i ett lag som huserade i de nedre regionerna i sin serie.

– Daniel är stor och stark och har ett bra löd i dojan och har sett vass ut på träning så Ulvåkers IF hoppas att 2013 års målfarlighet står sig även inför kommande säsong, skriver klubben på sin hemsida.