17 dec 2013 15:00

23 jan 2015 15:26

IFK Skövde höll undan till viktig seger

IFK Skövde var starkast på slutet och vann i Önnered med 28-24.

En nervig match där IFK bara hade 23-22 mindre än tio minuter kvar. Nu lyckades man hålla i matchen och säkra segern. Joakim Svensson gjorde några viktiga räddningar och framåt var Jonas Källman och Jonas Samuelsson framgångsrika när det avgjordes.

Sköna poäng för IFK som nu drar ifrån de två bottenlagen Önnered och Rimbo dom nu är tio poäng efter.

För att komma till rapporteringen klicka på "join the event"

En nervig match där IFK bara hade 23-22 mindre än tio minuter kvar. Nu lyckades man hålla i matchen och säkra segern. Joakim Svensson gjorde några viktiga räddningar och framåt var Jonas Källman och Jonas Samuelsson framgångsrika när det avgjordes.

Sköna poäng för IFK som nu drar ifrån de två bottenlagen Önnered och Rimbo dom nu är tio poäng efter.

För att komma till rapporteringen klicka på "join the event"

Matchfakta

Önnered–Skövde 24–28 (11–12)

Önnered: Andreas Berg 8 (1), Kim Konradsson 5, Jonathan Berg 5, Pontus Mellegård 3, Jacob Schmidinger, Erik Nylén, Rasmus Nilsson. Skövde: Jonas Samuelsson 7, Jonas Källman 6, Robert Arrenius 6, Rasmus Wremer 4 (2), Fredrik Arvidsson 3, Jonathan Eriksson, Linus Lake.

Publik: 768.