17 dec 2013 18:52

23 jan 2015 15:26

Keymer testar hos Degerfors

FOTBOLL

Skövde AIK:s talangfulle spelare Elon Keymer har ögonen på sig från klubbar högre upp i seriesystemet. Tidigare tvingades han på grund av sjukdom tacka nej till provspel i Mjällby, men den här veckan tränar SAIK-spelaren med Superettenklubben Degerfors. Allt enligt Degerfors IF:s hemsida. I går gjorde han sin första träning med laget som kom fyra i superettan 2013 och på torsdag är det dags för ännu en träning.

Återstår att se om provspelet mynnar ut i något kontraktsförslag för 19-åringen som spelat både back och mittfältare i Skövde AIK den här säsongen. Keymer kommer ursprungligen från IFK Mariestad, men bytte tillsammans med sin tvillingbror Alfons till Skövde AIK inför säsongen 2012.

Skövde AIK:s talangfulle spelare Elon Keymer har ögonen på sig från klubbar högre upp i seriesystemet. Tidigare tvingades han på grund av sjukdom tacka nej till provspel i Mjällby, men den här veckan tränar SAIK-spelaren med Superettenklubben Degerfors. Allt enligt Degerfors IF:s hemsida. I går gjorde han sin första träning med laget som kom fyra i superettan 2013 och på torsdag är det dags för ännu en träning.

Återstår att se om provspelet mynnar ut i något kontraktsförslag för 19-åringen som spelat både back och mittfältare i Skövde AIK den här säsongen. Keymer kommer ursprungligen från IFK Mariestad, men bytte tillsammans med sin tvillingbror Alfons till Skövde AIK inför säsongen 2012.