22 dec 2013 18:56

23 jan 2015 15:26

IFK förlorade igen trots stark insats

HANDBOLL. IFK Skövde stod upp bra mot topplaget IFK Kristianstad men fick trots allt vika sig till slut.

IFK Skövde stod upp bra mot topplaget IFK Kristianstad men fick trots allt vika sig till slut med 28 mål mot 29. Det blev en snöplig förlust för de blåvita efter en jämn match där lagen följdes åt för det mesta. IFK Skövde hade greppet i den första halvleken och ledde med ett mål i paus, men Kristianstad kom tillbaka och vände efter paus.

IFK Skövde gick därmed miste om viktiga poäng i jakten på slutspel. Nu återstår en match - Guif borta - innan det är dags för uppehåll.

IFK Skövde stod upp bra mot topplaget IFK Kristianstad men fick trots allt vika sig till slut med 28 mål mot 29. Det blev en snöplig förlust för de blåvita efter en jämn match där lagen följdes åt för det mesta. IFK Skövde hade greppet i den första halvleken och ledde med ett mål i paus, men Kristianstad kom tillbaka och vände efter paus.

IFK Skövde gick därmed miste om viktiga poäng i jakten på slutspel. Nu återstår en match - Guif borta - innan det är dags för uppehåll.

Elitserien:

IFK SKÖVDE–IFK KRISTIANSTAD

28–29 (15–14)

Mål: IFK Skövde: Rasmus Wremer 7 (3 straffar), Tobias Warvne 6, Jonas Samuelsson 5, Jonas Källman 3, Linus Lake 3 (1 straff), Filip Källman, Markus Hagelin, Kristian Svensson, Adam Samuelsson. IFK Kristianstad: Lars Möller Madsen 9, Olafur Gudmundsson 8, Johan Jepson 3, Andreas Cederholm 3, Albin Lagergren 2 (2 straffar), Markus Olsson, Fredric Pettersson, Emil Karlsson, Anton Jönsson.

Utvisningar: IFK Skövde: 5x2 minuter. IFK Kristianstad: 4x2 minuter.

Domare: Jonny Ahlvin och Mikael Eketjäll.

Publik: 2 012 personer.