23 dec 2013 16:00

23 jan 2015 15:36

God jul på golfbanan

GOLF: Här är det ingen som saknar snön

Julklappar, skinka och golf. Fullt möjligt när snön lyser med sin frånvaro i våra trakter. På Skövde Golfklubb är det full aktivitet på den norra banan.

När SLA hälsade på dan före doppar dan var det många som tog chansen till en runda på niohålsbanan som aldrig stänger sina greener på vintern.

Skövde Golfklubbs slitstarka oldboys (OG), spelar alltid måndagar och även om det är långt från den ordinarie tävlingssäsongen så är det ett alltid ett stort gäng som träffas och spelar. Dan före julafton utgjorde inget undantag.

Det fanns även åtskilligt fler spelare ute på banan. Patrik Rempling och Niklas Strålman försöker spela så mycket som möjligt och räknar med att det blir några rundor under helgerna. Att det är jul och nyår stoppar inte de inbitna golfarna som inte har några problem med den gröna vintern.

Men lite skinka lär väl slinka ner mellan rundorna...

När SLA hälsade på dan före doppar dan var det många som tog chansen till en runda på niohålsbanan som aldrig stänger sina greener på vintern.

Skövde Golfklubbs slitstarka oldboys (OG), spelar alltid måndagar och även om det är långt från den ordinarie tävlingssäsongen så är det ett alltid ett stort gäng som träffas och spelar. Dan före julafton utgjorde inget undantag.

Det fanns även åtskilligt fler spelare ute på banan. Patrik Rempling och Niklas Strålman försöker spela så mycket som möjligt och räknar med att det blir några rundor under helgerna. Att det är jul och nyår stoppar inte de inbitna golfarna som inte har några problem med den gröna vintern.

Men lite skinka lär väl slinka ner mellan rundorna...