27 dec 2013 21:30

23 jan 2015 15:36

Stort deltagarantal på Vintercupenpremiär

ENDURO

Snön lyser med sin frånvaro, men i helgen är det premiär för ett säkert vintertecken – enduromästerskapet Vintercupen Östra Skaraborg.

Den första deltävlingen av sju körs på Tibro motorstadion under lördagen och på fredagskvällen var hela 348 deltagare anmälda. Det körs i flertalet klasser som ungdom, motion, dam och senior. I herrklassen hittar vi välkända namn som flerfaldige världsmästaren Anders Eriksson från Tibro MK, junior-VM-meriterade klubbkamraten Calle Sjöö, samt FMCK Skövdes Albin Elowson som haft ett fantastiskt 2013.

Efter premiärlördagen körs ytterligare sex deltävlingar med final hos FMCK Skövde den 8 mars.

Snön lyser med sin frånvaro, men i helgen är det premiär för ett säkert vintertecken – enduromästerskapet Vintercupen Östra Skaraborg.

Den första deltävlingen av sju körs på Tibro motorstadion under lördagen och på fredagskvällen var hela 348 deltagare anmälda. Det körs i flertalet klasser som ungdom, motion, dam och senior. I herrklassen hittar vi välkända namn som flerfaldige världsmästaren Anders Eriksson från Tibro MK, junior-VM-meriterade klubbkamraten Calle Sjöö, samt FMCK Skövdes Albin Elowson som haft ett fantastiskt 2013.

Efter premiärlördagen körs ytterligare sex deltävlingar med final hos FMCK Skövde den 8 mars.