29 dec 2013 18:45

23 jan 2015 15:36

Hemmaspelare i semifinal

TENNIS: Tomtecupen

Tomtecupen pågår som bäst hos Skövde TF i tennishallen vid Billingehov. En del klasser är avslutade och andra har sina finaler under måndagen.

Tävlingen inleddes på annandagen och sedan har det varit full fart från morgon till kväll. Turnering avslutas måndagskväll.

– Det är kanske något färre deltagare än förra året, men det är helt ok och dessutom tycker jag vi fått ihop en bra blandning av spelare, säger Skövdes TF:s chefstränare Peter Lindqvist som själv ställer upp i generationsdubbel tillsammans med sonen Christoffer.

Några klasser är avslutade och för hemmaklubben har det hittills gått bäst för Marcus Johansson som gick till semifinal i tolvårsklassen. På måndagsförmiddagen spelar klubbkompisen Tarik Probic semifinal i PS 14.

Jakob i SALK Open

Det kan noteras att många lovande spelare väljer att spela SALK Open i Stockholm i stället. Bland annat Skövde TF:s Jakob Arvidsson-Ehn. SALK Open är en gigantisk turnering och Jakob har hittills klarat sig bra i huvudturneringen. I första omgången besegrade han Arvid Rosenlöf, Helsingborg (7–5, 6–3) och andra omgången besegrade han Johan Wennerholm, Vetlanda TK med 6–2, 6–1. På måndagsförmiddagen väntar David Nordfeldt, GLTK för den lovande skövdekillen.

Hittills har följande segrare korats i Tomtecupen: Flicksingel 10: Alva Jönsson, Alvesta. FS 12: Emma Nyqvist, Tabergsdalens TK. PS 10: Henrik Bladelius, Alingsås. PS 12: Johan Ivarsson, Örebro.

Tävlingen inleddes på annandagen och sedan har det varit full fart från morgon till kväll. Turnering avslutas måndagskväll.

– Det är kanske något färre deltagare än förra året, men det är helt ok och dessutom tycker jag vi fått ihop en bra blandning av spelare, säger Skövdes TF:s chefstränare Peter Lindqvist som själv ställer upp i generationsdubbel tillsammans med sonen Christoffer.

Några klasser är avslutade och för hemmaklubben har det hittills gått bäst för Marcus Johansson som gick till semifinal i tolvårsklassen. På måndagsförmiddagen spelar klubbkompisen Tarik Probic semifinal i PS 14.

Jakob i SALK Open

Det kan noteras att många lovande spelare väljer att spela SALK Open i Stockholm i stället. Bland annat Skövde TF:s Jakob Arvidsson-Ehn. SALK Open är en gigantisk turnering och Jakob har hittills klarat sig bra i huvudturneringen. I första omgången besegrade han Arvid Rosenlöf, Helsingborg (7–5, 6–3) och andra omgången besegrade han Johan Wennerholm, Vetlanda TK med 6–2, 6–1. På måndagsförmiddagen väntar David Nordfeldt, GLTK för den lovande skövdekillen.

Hittills har följande segrare korats i Tomtecupen: Flicksingel 10: Alva Jönsson, Alvesta. FS 12: Emma Nyqvist, Tabergsdalens TK. PS 10: Henrik Bladelius, Alingsås. PS 12: Johan Ivarsson, Örebro.