02 jan 2014 12:49

23 jan 2015 15:26

Jönsson spelar med Skövde IK i allettan

Målvakten Johannes Jönsson lånades in och stod de tre sista matcherna i grundserien för Skövde IK.
Nu står det klart att 24-åringen spelar med SIK även i allettan.

Detta meddelar Skövde IK:s sportchef Hans Ljunggren i ett pressmeddelande.

"Det står nu klart att målvaktslånet från Örebro HK Johannes Jönsson spelar vidare med Skövde IK i Allettan. Johannes lånades som bekant in till de tre avslutande matcherna i grundserien med gott resultat och nu har alltså SIK och ÖHK gjort en överenskommelse som betyder att Johannes spelar med SIK", skriver Ljunggren.

Detta meddelar Skövde IK:s sportchef Hans Ljunggren i ett pressmeddelande.

"Det står nu klart att målvaktslånet från Örebro HK Johannes Jönsson spelar vidare med Skövde IK i Allettan. Johannes lånades som bekant in till de tre avslutande matcherna i grundserien med gott resultat och nu har alltså SIK och ÖHK gjort en överenskommelse som betyder att Johannes spelar med SIK", skriver Ljunggren.