07 jan 2014 10:21

23 jan 2015 15:26

Nelson vann efter sekundstrid

ENDURO

Tibro MK:s Oliver Nelson följde upp premiärsegern i Vintercupen med att vinna även den andra deltävlingen som avgjordes på Falköpings Motorstadion i lördags. Nelson hade en jämn kamp med Kumlas Martin Sundin, som vann seniorklassen, över alla de sex varven och vid målgången skiljde endast två sekunder till Nelsons favör.

Det gör givetvis att Nelson toppar totalen efter två deltävlingar, före Anders Eriksson som blev fyra i lördags. Falköpings Erik Ljungberg är totaltrea.

327 åkare deltog och i damklassen segrade Frida Östlund, Karlskoga-Degerfors MK, med över fyra minuter ner till tvåan Gabi Ivarsson, Sotenäs. Snabbaste motionär blev, liksom i Tibro, Erik Svensson från Målilla MK.

Tibro MK:s Oliver Nelson följde upp premiärsegern i Vintercupen med att vinna även den andra deltävlingen som avgjordes på Falköpings Motorstadion i lördags. Nelson hade en jämn kamp med Kumlas Martin Sundin, som vann seniorklassen, över alla de sex varven och vid målgången skiljde endast två sekunder till Nelsons favör.

Det gör givetvis att Nelson toppar totalen efter två deltävlingar, före Anders Eriksson som blev fyra i lördags. Falköpings Erik Ljungberg är totaltrea.

327 åkare deltog och i damklassen segrade Frida Östlund, Karlskoga-Degerfors MK, med över fyra minuter ner till tvåan Gabi Ivarsson, Sotenäs. Snabbaste motionär blev, liksom i Tibro, Erik Svensson från Målilla MK.