09 jan 2014 14:29

23 jan 2015 15:37

Frisk räknar bort landslaget

HANDBOLL

Enligt Skövde Nyheter är Magnus Frisk en av dem som kan ta över damlandslaget senare i vår.

Själv har han inte hört något från förbundet.

– Nej, absolut inte och jag förväntar mig inte att göra det heller. Jag räknar med att Sivertsson (Thomas som leder landslaget nu) tar över så det kommer nog dröja länge innan det blir några förändringar. De kommer nog ske högst internt, så det räknar jag inte med, säger Frisk till SLA.

Landslagschefen Lasse Tjernberg säger till SN att förbundet hoppas kunna presentera en permanent lösning i månadsskiftet maj-juni.

– Vi har inte gått in så djupt ännu och har inga kandidater på någon lista, säger han.

Enligt Skövde Nyheter är Magnus Frisk en av dem som kan ta över damlandslaget senare i vår.

Själv har han inte hört något från förbundet.

– Nej, absolut inte och jag förväntar mig inte att göra det heller. Jag räknar med att Sivertsson (Thomas som leder landslaget nu) tar över så det kommer nog dröja länge innan det blir några förändringar. De kommer nog ske högst internt, så det räknar jag inte med, säger Frisk till SLA.

Landslagschefen Lasse Tjernberg säger till SN att förbundet hoppas kunna presentera en permanent lösning i månadsskiftet maj-juni.

– Vi har inte gått in så djupt ännu och har inga kandidater på någon lista, säger han.