10 jan 2014 14:51

23 jan 2015 15:26

Skövde HF avgjorde sent mot Kärra

Skövde HF fick länge jobba hårt för segern mot Kärra. Det stod 13-12 i paus och i andra halvlek ledde Kärra med 17-16. En skärpning den sista kvarten gjorde att SHF:s seger till slut blev klar. 30-24. Anna-Maria Johansson genomgående bäst, spelade nonstop och gjorde nio mål.

SLA fanns på plats och rapporterade direkt från kvällens match. Klicka på "Join the Event" för att se SLA:s rapportering från Göteborg.

Skövde HF fick länge jobba hårt för segern mot Kärra. Det stod 13-12 i paus och i andra halvlek ledde Kärra med 17-16. En skärpning den sista kvarten gjorde att SHF:s seger till slut blev klar. 30-24. Anna-Maria Johansson genomgående bäst, spelade nonstop och gjorde nio mål.

SLA fanns på plats och rapporterade direkt från kvällens match. Klicka på "Join the Event" för att se SLA:s rapportering från Göteborg.