19 jan 2014 17:29

23 jan 2015 15:26

Skövde HF tog sin femte raka seger

Skövde HF fortsätter att vinna i elitserien. Hemma mot Team Eslöv kom femte raka segern, men en solklar ledning från den första halvleken höll på att försvinna i början på den andra halvleken. Eslöv gjorde sju raka mål och gick från pausunderläge 10-18 till 17-18, men Skövde vaknade, tog tag i spelet och kunde rycka i från på nytt. 31-25 blev det till Skövde som undantaget tio minuter i början av den andra halvleken spelade bra.

Skövde HF fortsätter att vinna i elitserien. Hemma mot Team Eslöv kom femte raka segern, men en solklar ledning från den första halvleken höll på att försvinna i början på den andra halvleken. Eslöv gjorde sju raka mål och gick från pausunderläge 10-18 till 17-18, men Skövde vaknade, tog tag i spelet och kunde rycka i från på nytt. 31-25 blev det till Skövde som undantaget tio minuter i början av den andra halvleken spelade bra.