22 jan 2014 16:00

23 jan 2015 15:26

Skövde HF tog sjätte raka segern

Skövde HF vann sin sjätte raka seger efter 26-25 mot Västeråsirsta. Onödigt jämnt kan tyckas. Skövde ledde med som mest nio bollar i första halvlek och sju i andra.

Hemmalaget gav sig dock inte och var framgångsrikt i sitt offensiva försvar. Det blev dramatiskt på slutet, men Mikaela Johansson avgjorde med ett straffmål som var hennes tionde mål i matchen och Therese Wislander räddade sista skottet.

Skövde HF vann sin sjätte raka seger efter 26-25 mot Västeråsirsta. Onödigt jämnt kan tyckas. Skövde ledde med som mest nio bollar i första halvlek och sju i andra.

Hemmalaget gav sig dock inte och var framgångsrikt i sitt offensiva försvar. Det blev dramatiskt på slutet, men Mikaela Johansson avgjorde med ett straffmål som var hennes tionde mål i matchen och Therese Wislander räddade sista skottet.