23 jan 2014 18:00

23 jan 2015 15:37

SLA sänder galan direkt på webben

IDROTTSGALAN:

På lördag är det åter dags för Skövde Idrottsgala i Arena Skövde. Det blir den nionde upplagan och för första gången kommer den att finnas som direktsänd TV på SLA:s webb – sla.se.

SLA:s chefredaktör Niclas Lindstrand kommenterar satsningen:

– Vårt utvecklingstempo är riktigt högt på nätet just nu, det känns som vi lanserar nya saker varje dag. Men det är verkligen ett jättekliv framåt att kunna erbjuda våra läsare hela idrottsgalan i direktsändning när vi inte hade en enda notis på hemsidan för bara ett kvartal sedan.

Idrottsgalan 2014 ser ut att bli en välbesökt tillställning med nästan 700 matgäster och 200 läktargäster. Nu kan de som av olika skäl inte har möjlighet gå in på sla-webben och följa galan från början till slut.

Skövde Idrottsgala är där idrottsutövare, idrottsledare, idrottsprofiler, föreningar, näringsliv och många fler får en festlig kväll tillsammans. En rad utmärkelser skall som vanligt delas ut och det varvas med underhållning av David Lindgren, Johanna Beijbom och Arkivet.

Som extra krydda gästar även herrfotbollslandslaget förre förbundskapten Tommy Söderberg galan. Han kommer bland annat att dela ut SLA:s Guldbollar och galans allra sista pris, som anses som det finaste, Hederspriset.

– Det är fantastiskt och en stor ära att vi har lyckats få hit en av svensk idrotts största profiler. Hans gärningar och insatser för inte minst svensk fotboll går knappt att beskriva med ord, säger Stefan Herre fritidschef Skövde kommun.

Galan kommer lyfta fram och hylla alla fantastiska insatser och prestationer under idrottsåret 2013 men också en del livslånga gärningar inom Skövdeidrotten.

Det lär bli en festlig kväll, såväl i arenan som på sla.se.

SLA:s chefredaktör Niclas Lindstrand kommenterar satsningen:

– Vårt utvecklingstempo är riktigt högt på nätet just nu, det känns som vi lanserar nya saker varje dag. Men det är verkligen ett jättekliv framåt att kunna erbjuda våra läsare hela idrottsgalan i direktsändning när vi inte hade en enda notis på hemsidan för bara ett kvartal sedan.

Idrottsgalan 2014 ser ut att bli en välbesökt tillställning med nästan 700 matgäster och 200 läktargäster. Nu kan de som av olika skäl inte har möjlighet gå in på sla-webben och följa galan från början till slut.

Skövde Idrottsgala är där idrottsutövare, idrottsledare, idrottsprofiler, föreningar, näringsliv och många fler får en festlig kväll tillsammans. En rad utmärkelser skall som vanligt delas ut och det varvas med underhållning av David Lindgren, Johanna Beijbom och Arkivet.

Som extra krydda gästar även herrfotbollslandslaget förre förbundskapten Tommy Söderberg galan. Han kommer bland annat att dela ut SLA:s Guldbollar och galans allra sista pris, som anses som det finaste, Hederspriset.

– Det är fantastiskt och en stor ära att vi har lyckats få hit en av svensk idrotts största profiler. Hans gärningar och insatser för inte minst svensk fotboll går knappt att beskriva med ord, säger Stefan Herre fritidschef Skövde kommun.

Galan kommer lyfta fram och hylla alla fantastiska insatser och prestationer under idrottsåret 2013 men också en del livslånga gärningar inom Skövdeidrotten.

Det lär bli en festlig kväll, såväl i arenan som på sla.se.