29 jan 2014 16:00

23 jan 2015 15:26

Skövde HF föll borta mot Skuru

Skuru vann med 37-34 efter en match som verkade avgjord redan i paus då Skuru ledde med 22-14. Skövde HF kom igen starkt i andra halvlek och skapade nerv i matchen. På slutet fanns det poängmöjligheter, men hemmalaget stod pall och tog sin tionde raka seger. Skövde HF:s segersvit bröts efter sex vinster.

Skuru anfördes av Johanna Westberg med tio mål. i Skövde gjorde Maja Eriksson sju, kul också med Linda Cadario som gjorde sin riktiga comeback efter nästan två års knäproblem. Hon gjorde fem mål. För att se kvällens liverapportering, klicka på "Join the event".

Skuru vann med 37-34 efter en match som verkade avgjord redan i paus då Skuru ledde med 22-14. Skövde HF kom igen starkt i andra halvlek och skapade nerv i matchen. På slutet fanns det poängmöjligheter, men hemmalaget stod pall och tog sin tionde raka seger. Skövde HF:s segersvit bröts efter sex vinster.

Skuru anfördes av Johanna Westberg med tio mål. i Skövde gjorde Maja Eriksson sju, kul också med Linda Cadario som gjorde sin riktiga comeback efter nästan två års knäproblem. Hon gjorde fem mål. För att se kvällens liverapportering, klicka på "Join the event".