30 jan 2014 16:50

23 jan 2015 15:26

IFK Skövde föll i återstarten

IFK Skövde fick inga poäng med sig när man spelade första matchen efter EM-uppehållet. En svag start sänkte de blåvita hemma mot Eskilstuna Guif och man lyckades aldrig repa sig efter åtta måls underläge i den första halvleken. Visserligen repade sig Skövde och man jämnade till siffrorna, men kom aldrig helt i kapp. Man missade för mycket när tillfälle att närma sig bortalaget gavs och till slut vann Guif rättvist med 28-25 (17-14). Bortalaget var bättre över 60 minuter och framförallt inledningsvis där man spelade ut Skövde.

Klicka på "join the event" för att komma till kvällens liverapportering.

IFK Skövde fick inga poäng med sig när man spelade första matchen efter EM-uppehållet. En svag start sänkte de blåvita hemma mot Eskilstuna Guif och man lyckades aldrig repa sig efter åtta måls underläge i den första halvleken. Visserligen repade sig Skövde och man jämnade till siffrorna, men kom aldrig helt i kapp. Man missade för mycket när tillfälle att närma sig bortalaget gavs och till slut vann Guif rättvist med 28-25 (17-14). Bortalaget var bättre över 60 minuter och framförallt inledningsvis där man spelade ut Skövde.

Klicka på "join the event" för att komma till kvällens liverapportering.