31 jan 2014 16:30

23 jan 2015 15:26

Skövde IK föll knappt

Skövde IK föll knappt mot Kallinge-Ronneby på bortaplan med 1-2

Trots en bra sista period där Skövde pressade Kallinge-Ronneby blev det förlust för SIK i den viktiga bortamatchen. SIK var lite för uddlöst framåt och föll med 1-2. Bortalaget fick ny energi efter en reducering i den andra perioden och jobbade sedan hårt för en kvittering, men serieledande Kallinge-Ronneby stod pall och tog tre nya poäng. För SIK:s del innebar förlusten att playoff blir än mer avlägset och nu ska det till väldigt mycket för att Skövde ska få spela vidare efter allettan. Klicka på "Join the Event" för att komma till rapporteringen.

Trots en bra sista period där Skövde pressade Kallinge-Ronneby blev det förlust för SIK i den viktiga bortamatchen. SIK var lite för uddlöst framåt och föll med 1-2. Bortalaget fick ny energi efter en reducering i den andra perioden och jobbade sedan hårt för en kvittering, men serieledande Kallinge-Ronneby stod pall och tog tre nya poäng. För SIK:s del innebar förlusten att playoff blir än mer avlägset och nu ska det till väldigt mycket för att Skövde ska få spela vidare efter allettan. Klicka på "Join the Event" för att komma till rapporteringen.

Allettan södra:

KALLINGE-RONNEBY IF-SKÖVDE IK

2-1 (1-0, 1-1, 0-0)

Första perioden: 1-0 (8.04) Daniel Olsson-Trkulja ass Tobias Ställborn och Andreas Dahlström.

Utv, K: 1x2 min. S: 2x2 min.

Skott: 15-9.

Andra perioden: 2-0 (11.05) Patrik Ruiz as Stefan Söder och Henrik Nilsson, 2-1 (13.04) Jacob Larsson ass Henrik Thegel och Carl-Johan Sjögren.

Utv, K: -. S: 1x2 min.

Skott: 17-6.

Tredje perioden: -.

Utv, K: -. S: -.

Skott: 7--13. Totalt: 39--28.

Domare. Christian Ewertzon, Brämhult.

Publik: 1203.