01 feb 2014 17:55

23 jan 2015 15:26

Ännu en förlust för IFK Skövde

IFK Skövde förlorade med uddamålet mot serieledande IFK Kristianstad på bortaplan.

IFK Skövde pressade serieledande Kristianstad på bortaplan och det var nerv i matchen ända till slutet. Skövde låg under med fyra mål och såg ut att ha tappat matchen, men forcerade på slutet och närmade sig.

Till slut skilde det bara ett mål, men närmare än så kom inte bortalaget. Man fick ett sista avslut med två sekunder kvar, men Herdeiro Lucao räddade Filip Källmans skott från håll. 30-29 till Kristianstad som därmed befäster sin serieledning. Skövde stod dock upp bra och kan ta med sig en stark spelmässig prestation hem.

SLA fanns på plats i Kristianstad arena och rapporterade direkt från matchen som startade klockan 16.00. Klicka på "Join the Event" för se vår rapportering.

IFK Skövde pressade serieledande Kristianstad på bortaplan och det var nerv i matchen ända till slutet. Skövde låg under med fyra mål och såg ut att ha tappat matchen, men forcerade på slutet och närmade sig.

Till slut skilde det bara ett mål, men närmare än så kom inte bortalaget. Man fick ett sista avslut med två sekunder kvar, men Herdeiro Lucao räddade Filip Källmans skott från håll. 30-29 till Kristianstad som därmed befäster sin serieledning. Skövde stod dock upp bra och kan ta med sig en stark spelmässig prestation hem.

SLA fanns på plats i Kristianstad arena och rapporterade direkt från matchen som startade klockan 16.00. Klicka på "Join the Event" för se vår rapportering.