02 feb 2014 11:20

23 jan 2015 15:26

Skövde IK tappade ledning

Skövde IK ledde med 2-0 borta mot Vimmerby, men tappade taget och Vimmerby kunde vända till seger med 3-2.

SIK var piskat att vinna för att överhuvudtaget ha någon chans att ta sig till playoff och det såg lovande ut till en början. Skövde gorde 1-0 i den första perioden och fyllde på med 2-0 i mittenperioden. Vimmerby reducerade strax före paus och fick med sig energi till den sista perioden. Där vände hemmalaget underläge till seger och 3-2-målet kom med blott 41 sekunder kvar av matchen. Tungt för Skövde som gjorde en hygglig match, men Vimmerby var starkast i längden. Nu är avståndet upp till en plats bland de fyra främsta alltför långt och det kommer inte att bli något fortsatt spel för SIK efter allettan.

SLA fanns på plats i Vimmerby ishall och rapporterade från matchen. Klicka på "Join the Event" för att komma till vår rapportering.

SIK var piskat att vinna för att överhuvudtaget ha någon chans att ta sig till playoff och det såg lovande ut till en början. Skövde gorde 1-0 i den första perioden och fyllde på med 2-0 i mittenperioden. Vimmerby reducerade strax före paus och fick med sig energi till den sista perioden. Där vände hemmalaget underläge till seger och 3-2-målet kom med blott 41 sekunder kvar av matchen. Tungt för Skövde som gjorde en hygglig match, men Vimmerby var starkast i längden. Nu är avståndet upp till en plats bland de fyra främsta alltför långt och det kommer inte att bli något fortsatt spel för SIK efter allettan.

SLA fanns på plats i Vimmerby ishall och rapporterade från matchen. Klicka på "Join the Event" för att komma till vår rapportering.