05 feb 2014 20:38

23 jan 2015 15:26

Wremer sköt IFK till seger

Spelmässigt kunde det ha varit betydligt bättre, men IFK Skövde besegrade Önnered i bottenmötet och tog två såväl viktiga som efterlängtade poäng. Matchen slutade 30-24 sedan framförallt Rasmus Wremer (nio mål) och Jonas Samuelsson (sju mål) varit framgångsrika. Robert Lechte kom in i IFK-målet i den andra halvleken och var också en bidragande faktor när Skövde ryckte i från. Annars var det länge en jämn match och inledningsvis i den andra halvleken ledde Önnered, men IFK Skövde var tyngre och Önnered orkade inte riktigt stå emot över 60 minuter. Då rann siffrorna i väg på slutet och det blev till sist sex måls seger för de blåvita.

SLA fanns på plats i Arena Skövde och följde matchen. Klickan på "Join the Event" för att se vad vi skrev i vår rapportering.

Spelmässigt kunde det ha varit betydligt bättre, men IFK Skövde besegrade Önnered i bottenmötet och tog två såväl viktiga som efterlängtade poäng. Matchen slutade 30-24 sedan framförallt Rasmus Wremer (nio mål) och Jonas Samuelsson (sju mål) varit framgångsrika. Robert Lechte kom in i IFK-målet i den andra halvleken och var också en bidragande faktor när Skövde ryckte i från. Annars var det länge en jämn match och inledningsvis i den andra halvleken ledde Önnered, men IFK Skövde var tyngre och Önnered orkade inte riktigt stå emot över 60 minuter. Då rann siffrorna i väg på slutet och det blev till sist sex måls seger för de blåvita.

SLA fanns på plats i Arena Skövde och följde matchen. Klickan på "Join the Event" för att se vad vi skrev i vår rapportering.