07 feb 2014 12:22

23 jan 2015 15:38

Hela OS rapporteras direkt på SLA.se

På fredagseftermiddagen invigs de olympiska spelen i Sotji.
En nyhet för de här spelen är att du kan följa tävlingarna direkt på sla.se/sport/os.

Efter torsdagens kvaltävlingar och fredagens invigning sparkas, eller skejtas, de 22:a vinterspelen igång på allvar under lördagen när de första medaljerna ska fördelas.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda våra läsare den här servicen. Vi vet ju vilket intresse som de olympiska spelen alltid tilldrar sig. Att vi har utövare med lokal förankring gör naturligtvis inte saken sämre. Konståkaren Viktoria Helgesson från Tibro och Marcus Hellner med rötterna i Lerdala, säger SLA:s sportchef Jan Larsson.

Från och med fredagsförmiddagen kan du följa tävlingarna direkt på sla.se. Här kommer du bland annat få uppdateringar om själva tävlingsloppen, men också få en hel del nyheter som gäller både den svenska OS-truppen och allt annat som på något sätt rör OS – både i text och med bilder.

Redan på söndagsförmiddagen är det dags för vårt lokala hopp Marcus Hellner att träda in i handlingarna i herrarnas skiathlonlopp över 30 kilometer. Hela det loppet, och mycket mer, kan du alltså följa i realtid på sla.se.

Efter torsdagens kvaltävlingar och fredagens invigning sparkas, eller skejtas, de 22:a vinterspelen igång på allvar under lördagen när de första medaljerna ska fördelas.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda våra läsare den här servicen. Vi vet ju vilket intresse som de olympiska spelen alltid tilldrar sig. Att vi har utövare med lokal förankring gör naturligtvis inte saken sämre. Konståkaren Viktoria Helgesson från Tibro och Marcus Hellner med rötterna i Lerdala, säger SLA:s sportchef Jan Larsson.

Från och med fredagsförmiddagen kan du följa tävlingarna direkt på sla.se. Här kommer du bland annat få uppdateringar om själva tävlingsloppen, men också få en hel del nyheter som gäller både den svenska OS-truppen och allt annat som på något sätt rör OS – både i text och med bilder.

Redan på söndagsförmiddagen är det dags för vårt lokala hopp Marcus Hellner att träda in i handlingarna i herrarnas skiathlonlopp över 30 kilometer. Hela det loppet, och mycket mer, kan du alltså följa i realtid på sla.se.