10 feb 2014 18:07

23 jan 2015 15:38

Även Filip Källman lämnar IFK Skövde

Filip Källman lämnar IFK Skövde.
Klubben meddelar i ett pressmeddelande att vänsternian är klar för den spanska klubben Bidasoa.

IFK:s klubbchef Bosse Andersson berättar att det hela har gått fort. IFK fick frågan i slutet av den här veckan och under måndagseftermiddagen meddelar klubben att Källman, som anslöt till IFK iför den här säsongen, lämnar Skövde för spel i spanska Bidasoa.

– Vi stödjer de spelare som får chansen att komma ut i Europa och spela topphandboll. Både Filip och hans bror Jonas fick chansen att bli proffs igen och vi lyckönskar dem i deras framtida karriär, säger Bosse Andersson i pressmeddelandet.

Filip ansluter till Bidasoa redan under tisdagen och IFK har bestämt sig för att satsa på de egna produkterna.

– Spelare som Alfred Ehn, Joel Järlfors och Max Skog kommer få en större roll under resterande del av säsongen, säger Robert Arrhenius, spelande tränare i IFK Skövde.

IFK:s klubbchef Bosse Andersson berättar att det hela har gått fort. IFK fick frågan i slutet av den här veckan och under måndagseftermiddagen meddelar klubben att Källman, som anslöt till IFK iför den här säsongen, lämnar Skövde för spel i spanska Bidasoa.

– Vi stödjer de spelare som får chansen att komma ut i Europa och spela topphandboll. Både Filip och hans bror Jonas fick chansen att bli proffs igen och vi lyckönskar dem i deras framtida karriär, säger Bosse Andersson i pressmeddelandet.

Filip ansluter till Bidasoa redan under tisdagen och IFK har bestämt sig för att satsa på de egna produkterna.

– Spelare som Alfred Ehn, Joel Järlfors och Max Skog kommer få en större roll under resterande del av säsongen, säger Robert Arrhenius, spelande tränare i IFK Skövde.