10 feb 2014 17:49

23 jan 2015 15:38

Börjesson dubbelfemma i Barcelona

ENDURO

Tibro MK:s Jesper Börjesson deltog i den femte deltävlingen av superenduro-VM i helgen. Börjesson har tidigare bara varit med i deltävlingen i Polen, och nu när den gick i spanska Barcelona placerade han sig på dubbla femteplatser i de båda heaten i juniorklassen.

Börjesson ligger därmed på sjätte plats i sammandraget med 44 poäng totalt. Han har en bit upp, men då har de övriga ovanför honom i listan åkt fler deltävlingar.

Tibro MK:s Jesper Börjesson deltog i den femte deltävlingen av superenduro-VM i helgen. Börjesson har tidigare bara varit med i deltävlingen i Polen, och nu när den gick i spanska Barcelona placerade han sig på dubbla femteplatser i de båda heaten i juniorklassen.

Börjesson ligger därmed på sjätte plats i sammandraget med 44 poäng totalt. Han har en bit upp, men då har de övriga ovanför honom i listan åkt fler deltävlingar.