21 feb 2014 17:02

23 jan 2015 15:39

Knistad ökar sitt medlemsantal

GOLF:

Golfklubben på Knistad har fått 120 nya medlemmar sedan i december
– Det är stort intresse för golfbanan och den nysatsning som görs, säger Dan Persson ägare till Knistad Golf and Countryclub i ett pressmeddelande.

Som en viktig del i satsningen är att klubben anlitat den kända golfbaneskötaren Henrik Wissinger som kvalitétsansvarig för banan. Dessutom har klubben gått ut med att man kan bli medlem till lägre årsavgift fram till ett visst datum. Det har säkert också bidragit till det ökade intresset för banan.

I denna vecka arrangerades det ett frukostmöte där Knistad hade bjudit in sina medlemmar för att presentera framtida planer för golfbanan. Mötet lockade ett stort antal deltagare

– Det är jättekul med detta stora intresse. Över 160 golfmedlemmar har deltagit i diskussioner om Knistads golfs framtid. Otroligt roligt att alla ville komma och bidra med idéer. Till och med Dag Johansson som byggde och startade golfen var på mötet, säger Dan Persson i samma pressmeddelande.

Som en viktig del i satsningen är att klubben anlitat den kända golfbaneskötaren Henrik Wissinger som kvalitétsansvarig för banan. Dessutom har klubben gått ut med att man kan bli medlem till lägre årsavgift fram till ett visst datum. Det har säkert också bidragit till det ökade intresset för banan.

I denna vecka arrangerades det ett frukostmöte där Knistad hade bjudit in sina medlemmar för att presentera framtida planer för golfbanan. Mötet lockade ett stort antal deltagare

– Det är jättekul med detta stora intresse. Över 160 golfmedlemmar har deltagit i diskussioner om Knistads golfs framtid. Otroligt roligt att alla ville komma och bidra med idéer. Till och med Dag Johansson som byggde och startade golfen var på mötet, säger Dan Persson i samma pressmeddelande.