23 feb 2014 13:52

23 jan 2015 15:27

Lugi HF starkast i Arena Skövde

Skövde HF vägde lätt i hemmamötet med Lugi HF. Gästerna vann med 33–25.

Skövde HF var numret för litet mot Lugi inför knappt 500 personer i Arena Skövde. Lundalaget med ett starkt försvar och Nathalie Hagman och Anna Olsson på spelhumör vann med 33–25. Hagman gjorde 13 mål och Olsson sju. SHF ledde bara en gång i början, sedan var det uppförsbacke till slutsignalen. Resultatet betyder SHF lär få inrikta sig på att behålla femteplatsen i elitserien.

Skövde HF var numret för litet mot Lugi inför knappt 500 personer i Arena Skövde. Lundalaget med ett starkt försvar och Nathalie Hagman och Anna Olsson på spelhumör vann med 33–25. Hagman gjorde 13 mål och Olsson sju. SHF ledde bara en gång i början, sedan var det uppförsbacke till slutsignalen. Resultatet betyder SHF lär få inrikta sig på att behålla femteplatsen i elitserien.