27 feb 2014 15:46

23 jan 2015 15:27

IFK tog fjärde raka segern

IFK Skövde tog fjärde raka segern i elitserien när H 43 besegrades med 25-21 i Arena Skövde.

IFK Skövde fortsätter att vinna i elitserien och mot H 43 kom fjärde raka segern. Det blev vinst med 25-21 trots att spelet inte stämde speciellt bra. Åtminstone inte anfallsspelet och IFK hade svårt att komma till lägen. Dessutom brändes många avslut. Bakåt stämde det desto bättre och bara 21 insläppta är ett gott betyg. IFK klev fram i slutet och var kyligast när det skulle avgöras. Underläge med 20-21 vändes till seger efter fem raka hemmamål. Två viktiga poäng för Skövde som kämpar för att i första hand undvika kvalspel.

IFK Skövde fortsätter att vinna i elitserien och mot H 43 kom fjärde raka segern. Det blev vinst med 25-21 trots att spelet inte stämde speciellt bra. Åtminstone inte anfallsspelet och IFK hade svårt att komma till lägen. Dessutom brändes många avslut. Bakåt stämde det desto bättre och bara 21 insläppta är ett gott betyg. IFK klev fram i slutet och var kyligast när det skulle avgöras. Underläge med 20-21 vändes till seger efter fem raka hemmamål. Två viktiga poäng för Skövde som kämpar för att i första hand undvika kvalspel.

Elitserien:

IFK SKÖVDE–H43 LUND

25–21 (13–12)

Mål: IFK Skövde: Rasmus Wremer 6 (3 straffar), Robin Wärn 6, Joel Järlfors 3, Kristian Svensson 3, Jonas Samuelsson 2, Linus Lake 2, Adam Samuelsson, Robert Arrenius, Tobias Warvne. H43 Lund: Zoran Roganovic 6 (2 straffar), Sasa Todosijevic 4, Simon Nyberg 3, Fahrudin Zaimovic 3, Pavle Karacic 2, Sebastian Geissler, Mikk Pinnonen, Kristian Olesen.

Utvisningar: IFK Skövde: 3x2 minuter. H43 Lund: 2x2 minuter.

Domare: Rickard Canbro och Markus Winberg.

Publik: 2 380 personer.