06 mar 2014 16:20

23 jan 2015 15:27

IFK Skövde orkade inte hela vägen

Det blev förlust för IFK Skövde i den svåra bortamatchen i Alingsås.
Topplaget AHK blev för svårt och hemmalaget vann med 31–23 (14-12) i Estrad Alingsås och gick upp i serieledning.

IFK Skövde stod upp bra mot Alingsås inför drygt 1 700 åskådare i Estrad. AHK var dock vassast sista kvarten och kunde då glida ifrån till en klar seger med 31–23.

Det stod 14–12 i paus och IFK var sedan bra med första kvarten av andra halvlek. Då fick IFK till sitt spel och ledde vid två tillfällen. Det stod 21–20 till Alingsås med 15 minuter kvar, sedan orkade inte IFK Skövde hålla ihop sitt spel och missade anfall framåt öppnade för Alinsgså kontringar som till slut blev segervapnet.

Alingsås spelar med stort självförtroende hemma och har hittills bara förlorat en match där på hela säsongen. Nu leder de dessutom serien. För IFK:s del blir det att ladda om för den mycket viktiga machen mot Ystads IF hemma på lördag. Bäst mot Alingsås var Tobias Warvne och Robert Lechte.

Alingsås HK har nu vunnit alla tre mötena med IFK Skövde den här säsongen.

SLA fanns på plats och rapporterade fortlöpande från matchstarten klockan 19.00. Klicka på "Join the event" i rutan nedan för att se vad vi skrev i vår rapporteringen.

IFK Skövde stod upp bra mot Alingsås inför drygt 1 700 åskådare i Estrad. AHK var dock vassast sista kvarten och kunde då glida ifrån till en klar seger med 31–23.

Det stod 14–12 i paus och IFK var sedan bra med första kvarten av andra halvlek. Då fick IFK till sitt spel och ledde vid två tillfällen. Det stod 21–20 till Alingsås med 15 minuter kvar, sedan orkade inte IFK Skövde hålla ihop sitt spel och missade anfall framåt öppnade för Alinsgså kontringar som till slut blev segervapnet.

Alingsås spelar med stort självförtroende hemma och har hittills bara förlorat en match där på hela säsongen. Nu leder de dessutom serien. För IFK:s del blir det att ladda om för den mycket viktiga machen mot Ystads IF hemma på lördag. Bäst mot Alingsås var Tobias Warvne och Robert Lechte.

Alingsås HK har nu vunnit alla tre mötena med IFK Skövde den här säsongen.

SLA fanns på plats och rapporterade fortlöpande från matchstarten klockan 19.00. Klicka på "Join the event" i rutan nedan för att se vad vi skrev i vår rapporteringen.