18 mar 2014 14:55

23 jan 2015 15:40

Rekordstort intresse för knattehandboll

HANDBOLL: Många lag i HP Tibros sista sammandrag

TIBRO (SLA):
Det var full fart i Tibro sporthall under lördagen när säsongens sista knattehandboll spelades.
HP Tibro stod för arrangemanget som tilldrog sig rekordstort intresse.
Hela 39 lag från upp emot ett tiotal föreningar kom till spel.

Det var tredje och sista gången för säsongen som HP Tibro anordnade knattehandboll för ungdomar, tjejer och killar, födda 2005–2006 och det var många föreningar och lag som tog tillfället att få spela matcher.

Det spelades tvärhandboll både i A-hallen och B-hallen och flera hundra ungdomar deltog i helgen.

– Det var deltagarrekord med 39 lag i helgen och det är jätteroligt. Det visar att det här är mycket populärt. Det är tredje säsongen som vi kör sådana här dagar med knattehandboll och det är något som har kommit för att stanna, säger HP Tibros ordförande Peter Söderlund.

– Ungdomarna är med i handbollsskolan och det är roligt för dem att få spela matcher mot andra lag och få möta andra barn. Det här är jättelyckat och drar inte bara ungdomar utan även mor- och farföräldrar. Det var fullt i hallen under lördagen, fortsätter Söderlund.

För många lag var helgens matcher en avslutning på säsongen.

– Vi räknar inga resultat utan det handlar bara om att delta och ha roligt.

Ungdomar i HP Tibro och Tibro HK dömde matcherna under lördagen.

Det var tredje och sista gången för säsongen som HP Tibro anordnade knattehandboll för ungdomar, tjejer och killar, födda 2005–2006 och det var många föreningar och lag som tog tillfället att få spela matcher.

Det spelades tvärhandboll både i A-hallen och B-hallen och flera hundra ungdomar deltog i helgen.

– Det var deltagarrekord med 39 lag i helgen och det är jätteroligt. Det visar att det här är mycket populärt. Det är tredje säsongen som vi kör sådana här dagar med knattehandboll och det är något som har kommit för att stanna, säger HP Tibros ordförande Peter Söderlund.

– Ungdomarna är med i handbollsskolan och det är roligt för dem att få spela matcher mot andra lag och få möta andra barn. Det här är jättelyckat och drar inte bara ungdomar utan även mor- och farföräldrar. Det var fullt i hallen under lördagen, fortsätter Söderlund.

För många lag var helgens matcher en avslutning på säsongen.

– Vi räknar inga resultat utan det handlar bara om att delta och ha roligt.

Ungdomar i HP Tibro och Tibro HK dömde matcherna under lördagen.